Nový den...
Slunce stoupá nad hroty střech
mám nohy od rosy a hluboce dýchám
den se probouzí a cítím v buňkách těla, všech
to, co píše Holan, Seifert, co občas slýchám...
že každý den nese nové
každé ráno, další šance
jako když napřáhneš dlaně, holé
jako když založíš účet v bance.
Tak přijmi i ten déšť, krátkou přeháňku
stačí, že žiješ, jseš
a otevři pozvánku
ať za novým dnem, naplno jdeš...
Přečteno 148x
Tipy 15
Poslední tipující: Misha, Lioness, kozorožka, Marťas9, Fialový metal, Vivien, šerý, Sonador, Psavec, mkinka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)