Anotace: (()
Ta minulost i s jejím tikem a naše věčné smiřování se.
Opět jsem si našel silné a pozoru hodné. "Víčka bledá nedovírají smrt / pod listem vůně lípy uzraje sem."
Nebo "... dítě zatím smíchy vztekle ční / to bolest v hloubi neusíná."
Tleskám*
18.04.2023 18:48:26 | šerý