Anotace: ;)
Každý člověk chce být šťastný
prý je nám to shůry vlastní
většina vykročí špatnou nohou
či nemůže uspět svoji vlohou
a tak štěstí kolem hledáme
a berem co se namane.
...štěstí není kolem rozsypané,
v srdci ho máme, milý pane... ;)
Krásný den přeji
20.04.2023 23:54:27 | Emily Říhová
Holá pravda,škoda že ti co by si to zasloužili to štěstí většinou hledají.
20.04.2023 08:20:21 | Marťas9
zajímalo by mě z jaké hůry je nám to vlastně vlastní.)
berem co se namane, každýmu se po zásluze jeho dostane - život je vždy mezi narozením a krchovem :) hezkej den
19.04.2023 17:52:42 | xoxoxo