Poznání světa
Poznání světa
a pod muchomůrkou kapsa kapky se zachvěla
ač moc dlouho nežila
přesto z nebes kobaltu třpyt zapěl.
Bůh tu krásu znovu ožije
a zazní chorál červánků
k milým lidem a zvěřím z nás
jenž světélko vynoří světlušky odevšad
k planinám šatu
to v dálích zpěvani srdce
ty bázně zbásní.
Přečteno 137x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Stanislav32, Pablo Kral, Koala, šerý, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (9)
Komentujících (5)