Kaz srdcí
Červy jsou prolezlí k milencům skrz
nebo že by se spletli
a zmoudřeli by jim hladové krky
než se cpát hořce za nocích prohřešení...
Zvony na dvanáctou hvězdy honí
a úplněk není tím románem
paniček a kmánů
z pohledných to krásek karnevalu
a umaštěných šrámů
hrouží se to na poplach
a řve nestoudně k čaroději znetvořené sebelásky.
Z hloubi duše vrabec přežívá
jež v pravdě je řečen však
tím pádem nepoletí ani chmýří unylé
jak taková nuže může být něha
když se zamračí v orgasmu čerň
tak diabol regrese sílí
k šibenici prostopášníků.
Zlá krev upsala se rájem
Don Juanství nadržených vykadilo kaz srdcí
v zmar pošetilých hlupáků
jimž dravá zvěř vykousla čelist
těm noclehům vášní
néé nemilovat zoufalství
nemocen je ten cizopasník
co uhnívá mu kvítí přelité
žel nevzrůstá lásky den !
Přečteno 116x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Fialový metal, Frr, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)