Jsme obloha
Jsi oblohou kašmírů
jsem tvou
proměnou zázraků
mění se to ze dne na sen
spiklenci nádhery
spoutávají naše prsty klasů
ve slunce
co omdlívá kávově po travinách tras.
Až budeš přemítat
o příběhu Velelásky
vykvete jabluňka pod srdcem kořenu
a do vítru zaplesáme něhou
déšt je našim štěstím
i pláčem mocným k dálavám.
Tvůj chci být
a úsměv navždy opájet
vykreslím ti vůně vzad
macešek a tulipánů
schoulíš se mi v básních
v mrak.
Jsme obloha Andělů
nebo bájné skály let...
Přečteno 125x
Tipy 15
Poslední tipující: Koala, ukrytá v máku, Frr, Vivien, Psavec, mkinka, Fialový metal
Komentáře (14)
Komentujících (8)