Anotace: Lyrická báseň
stojím tu ledabyle že by stroze
oči své ohýbám k marnotratné obloze
na noze kouli nejspíše z želatiny
jako mnoho jiných chci jen tu prostřední chvíli
pocítit co vnímat chtěl by každý
než zabředne do nudné sebevraždy
jak ten pocit vlastně sdílet spílat jen tak tiše
zatím tu ležím na morovém sloupu letmě splihle
co se stalo proč jsem jen tak málo
maličko jsouc nevidouc mě skoro nikde
vezmi brýle pohled stručný možná trochu lidský
už nezní nic slyším touha volá hesla stále nová
křičí mrská sebou prská jako kocour
najde se vykonavatelný motor sebeurčení
nesmlouvej nepomlouvej buď tajně sveřepý
smlouvu podepisuj přečti plesající slovíčka
dříve než zhasne ti utopená svíčka ze slz vnucených