Slunce
Když ráno vychází je to malý zázrak
Když ráno vychází nesmí za mrak
Někdy je krásné oranžové i celá obloha
Někdy s červánky tak do snachova
Někdy bývá rudé, vše v pořádku bude
Slunce každého energií nabijí
Je to tak od počátku dějin
Slunce hřeje a vyhřívá vše
Slunce hřeje příjemně a tak lehce
Napsal Spisovatel Akras