Dítě trojhvězd
Paví kroje v očének
smrákají si letmé dotyky
v němž dávný čaroit proměn
upadl na zemskou náruč
aby polím zvlněných rozkvětů
zatřpytnul půvab instrumentu
po nachové sytosti lesku a melodií.
A co z tažných dálí
je k zasnoubení
toť lásky feromonů zavoní
zaříkáváním otce i matky osamění
a jejich bloudení v přítmí zkreslenin.
Dítě trojvězd z perutí hlásá
to jsem ale bohaspásná přičinění.
Přečteno 140x
Tipy 7
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Iva Husárková, Psavec, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)