Anotace: ;)
... a nitra jsou zde tichá
jak když cvrček vzdychá
jak pohyb květu v létě
jak Bůh na tomto světě.
Uvnitř ovšem pramení
bázeň s chladem v temeni
a včelky uvnitř břicha
v přítmí střev a ticha.
Nedej se duše vystrašit
život není jako sníh
život není ani bouří
život je jen kapkou v moři.