Ty, kdož přicházíš
ve jménu svého přesvědčení
Řečí plamennou
kosíš řady nevěřících
Víš co činíš?
Ty, kdož hoříš
spravedlivým hněvem
Rozhořčením svým
zakládáš požár
Však jeho žár
popálí i tebe
Neboť co činíš
to se ti vrací
Spravedlivý oheň
pálí tvou duši
Jen ty sám
můžeš jej uhasit
Jen mír v tvé duši
nastolí mír v tvém světě
Neboť jak uvnitř, tak venku
Ve spravedlivém ohni
tvého hněvu
shoří vše, co zápalné
Kam přicházíš
tam zkáza
Po tobě potopa
Však slyš
Tvé přesvědčení
Tvůj zákon
Platí jen pro tebe
Neboť člověk
je tvor svobodný
Je jeho svaté právo
Jít svou cestou
Ať je jakákoli
:D
23.05.2023 21:13:57 | stormeater