Kudlou vzad
Kudlou vzad
a lásky vřed
to neměnící květ
jehož sme svět
kterému nevěříme
tak proč tu snídáme ten chléb
když žijem jen o kůrku z něj
a nestíráme poctivě máslo
jaké nám v souznění chutnalo
po dlaních zpytu kdysi rozpustile...
Neodcházej mi prosím
zkusme si to vynahradit
u večerní selanky
kde budeme houpat na zavlažených stání
a teď počkej a ztiš
přemýšlím potemněle
asi si tě nezasloužím
líbám žel z úst naposled tvůj třpyt
přede mnou tančíš nahá
a svádíš dětinsky mou slabost
pro paty k vykoupení
tvé rozmrzelosti.
Přečteno 159x
Tipy 17
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, enigman, šerý, Stanislav32, kozorožka, Psavec, Frr, mkinka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)