Být či nebýt
Otázka tak prostá
Nadechnout se
A počítat do sta
Nač se stále
Na něco tázat
Nač se mnohými
Slovy vázat
Slova jako řeka
Stále plynou
Jako jiskra vzplanou
A potom zhynou
Život sám
odpověď dává
Ukáže cestu
Která je pravá
Život můj
Lásce mě učí
Srdce mé naslouchá
A rozum mlčí