Anotace: :(
Zanedbaný jsem až běda
vlastně tím, že jsem děda
papuče od Vánoc sbírám
na svět už se jenom dívám
nestarám se o všednosti
mám rád svoje maličkosti.
Je to na vás moje děti
uklidit to naše smetí
a budovat nový svět
já už mohu zcepenět
Věřte mi jen, že je to kruh
jsme totiž jeden stejný druh
a ten se nikdy nepoučí
půjdete stejně do papučí.