Jsme vzduchovládci
Jediná
jedinečnost
už uplétám
co cítím
a to jsi.
Ten den barev jasů
jedna chvíle
jeden mžik
a zraky se natáhly k sobě
jako prozářené hvězdy
jež sní o vzletu
k ohni žáru lásky vsazené.
Jsi plna světla
co k ní slabost odkrývám
pojďme se prsit v tom křišťálu jezera
a zrcadlit ty spřadené touhy.
Jsme vzduchovládci oblak
srdcem neodkrytí
a bubláme k průhledům něhobásným.
Pofoukávám do tvého čela
závěs něžnění
a sem nepolíben růži slasti
mizím v úctě krásná paní
lesů
luk
a ladných cinkotů
pro všechna opájená přisouzení
jen My
néé !
Přečteno 110x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, MatyhoZmaty, Stanislav32, paradoxy, šerý, Psavec, Frr, mkinka, kozorožka
Komentáře (6)
Komentujících (5)