Naveskrz tajům
Láska nyvá
to stmívá se
hlesá zde polibek vyhloubený
naveskrz tajům
proniká do ulovené kůži
kladených hrátek
vánicově zarytých vášní
jak višeň na pupíku sonetu
dráždím prstem pianisty
hořko sladce tak
tvou něhulinku tichou
v přítmí k zapálení
citů hnutí mou
se svíčka pozhasne
k zalomení romance třesknuté
utéci nelze před ní.
Přečteno 121x
Tipy 22
Poslední tipující: Sonador, enigman, Helen Mum, šerý, Stanislav32, Psavec, Frr, kozorožka, mkinka, Fialový metal, ...
Komentáře (13)
Komentujících (9)