Záříme potoky
Kdo to přichází
k zahradě labyrintu zrození
když neodchází s tělem
přec douškem Boha to vlívá
motýlím šumění křídel žasu
pro plnokvěté splývání krajů
a symbolik
abychom načerpali síly dojmů
v odpuštění k jejich křehkostem
a snad i zazpívali postříbřené písně tu
v ozvěnách
jež se ocitáme v slzách medovic.
Pročpak nekvetem zemí úžin
můžem-li ozvonět stydká srdečna
co kanou smutky
k pochodním zavřelá
byla tam nevědomost
viďte mý svatí apoštolové
záříme potoky duší
jenž sami jste knězi napůl oddaní
já pánem Vás
všechny miluji.
Přečteno 126x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Frr, šerý, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)