V šest
Čím více básní nebásník
v potu a krve
tím snáz odkrývá slabost
svých strun nitra prohlubní.
Tu dobře kolikrát nezná
a potuluje nechtěnou oběť
na rozhraní své domněnky
kde osamocen tam sžírá se.
Jsme tím
za koho nás žel považují
tyto lidské škareda mstivá
to je k zamyšlení
ticho bestie !
Jak mohou slova ublížit
k té dobré vazbě forem
ta ulítává z kola ocelí ven
aby se tím nenakazila
je to morová epidemie
buřičů
nešťastníků.
Anděl páně
pláče za ně
a čert hnidohnis
se za to vysmívá
bléééééé
nikdo však nezvítězí
pouhá domýšlivost
co slaboduchá je
a žvýká si
jak kráva blažená
Bůůůů
Bůůůůů.
Vy zloději masek
styďte se
šibenice je blízko
provaz uvázán osmičkou čeká
v šest.
Přečteno 133x
Tipy 18
Poslední tipující: Bufik, Fialový metal, enigman, Frr, šerý, kozorožka, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)