Anotace: :(
Když jsi na konci sil
a bolest vzrůstá jako býl
hledáš sílu zase vstát
život chtěl bys milovat.
V myšlenkách se protáčí
výkřik zašlých pavlačí
a síly z poloprázdna
se ocitají u dna.
Má to ještě smysl,
když chátrá tvoje mysl
a tělo chřadne bolem
smířit se ještě s Bohem?
Smířit se... v sobě... se sebou...přijmout a procítit BYTÍ...
Myslím, že to stejně přijde, těsně před odchodem, aby vůbec šlo odejít...když pustíme ego...pak to nastane stejně...ať to plánujeme, či ne.
14.06.2023 21:01:21 | čertííík