Anotace: ...
Zrcadlo
vše se v něm zrcadlí
bez něj se nedá být
zrcadlo
ukazuje krásu naši
ukazuje krásu naši
hlavně ženy se v něm vzhlížejí
po své kráse touží
zrcadlo
vše se v něm zrcadlí
Napsal Spisovatel Akras
...a já mu říkám "zrcadlo, kdo je nejkrásnější?" a kouká na mě furt někdo cizí...;-D
14.06.2023 17:57:43 | Marten