Každý den zrána
Kniha mého života
Stále rozepsána
Každý den zrána
Začnu nový list
V knize mého života
Jen ty můžeš číst
Do mého života
Vklouzla duše tvá
V knize tvého života
Čtu si zase já
Naše knihy života
Široce otevřeny
Hřbety od sebe
Listy k sobě přiloženy
Ve svých knihách teď můžeme si číst
Stránku po stránce, každý list
Příběhy naše, muže a ženy
Každý je jiný, a přece propojeny
Naše knihy teď spojeny jsou
Spolu se píšou a spolu se čtou
Osudy spojené a přesto jiné
Co jednoho potká, druhého mine
V tajemné knize vesmíru
Každý svůj osud má
Jemu psaný na míru
Snad nejvyšší autor
Píše knihu knih
V ní osudy osudů
My žijeme v nich
..a v dedikaci téhle knížky by se vyjímaly barevný obrysy spadaných hvězd... *** ST*
18.06.2023 00:52:13 | Frr
Moc krásné, milá Kozorožko - pěkně jsem si početl Tvé řádky a pak i nahlédl do své knihy života, abych ji vzápětí zabouchl :D A vzal jsem si jen jeden list a ten popisuji dnešním bytím :)
Měj se překrásně a užívej života ;)
17.06.2023 14:05:57 | Ondra