U ticha noci mlčí stíny
opuštěné zahrady
snad někde nenaleznu viny
v zapomnění záhady
Ve velikosti Boží lásky
mlčí temný kazisvět
a proudem zrady polomasky
zmrzačen je tichý květ
U odpuštění srdce cítí
nekonečno závrati
kde moci jde jen o nebytí –
jež krví zaplatí