Anotace: ***
Teplo rán, když do těla tě hladí létem
lístkem růžlícím svítí
zrníčkem kapradí
poklad svůj můžeš dát
duše zas volná
nocí může jíti ...
Nečekáš na zázrak
co někde, někým má se stát
pramenem síly
sám už proudíš
být vším co jsi
co umíš dát
na cestě vzpřímené
nezbloudíš.
půvabné svou jemností :)
25.06.2023 11:21:47 | Peregrini