Anotace: V důsledku náhlé noční inspirace po přečtení jisté básně od Dreamy.
Sbírka: (S)hluky slov
Co v duši vryto
srdce ví,
byť pouhým tepem odpoví,
že světu skryto,
němý vzdech,
se ticho ptává na příběh
jímž zodpovídám neptané.
Tak bolné...
Kdy to přestane?
Snad vyproseně pro příště:
„Až smutku v popel shoříš mne,
až proměníš mne v další nic,
jen tak a prostě, bez hranic,
tak zašeptej již:
Nikdy víc
se nenavrátíš z toho nic.“