Anotace: (na červeno!)
Natírám v zahradě,
tentokrát osamotě,
nestěžuju si,
prostě je to tak.
S barvou na tričku,
sednu na schody,
očima zkoumám nebe,
je tak čistě modré.
Sloupy prokoukly,
jen díky malé změny,
snad zbylo trochu barvy,
dám nátěr i své duši.