Anotace: Inspirováno mnohými na Literu :-)
Když s láskou píšeš zas a znova
Kouzlem kouzlíš kouzelná slova
Lásku máš a lásku dáváš
Laskavým poslem lásky se stáváš
Když v hněvu píšeš, tak hněv vyvoláváš
Ať chceš, či nechceš, poslem zla se stáváš
Psaním druhé ze zla viníš
Netušíš však, že ty sám tak činíš
Kdo o lepší svět náš chce se snažit
Musí svá slova dobře vážit
Slovy svými člověk svět tvoří
Něco staví a něco boří
Nebe a peklo patří k sobě
Ať chceš či nechceš, máš v sobě obě
Jen na tobě je, co si zvolíš
A jaký jsi, tak právě tak tvoříš
Každý píše jiným písmem a káždý jiný otisk prstů. Nikdo vzývá lásky, někdo antikristů.
Čistý řez v jednu jizvu!
Pěkně podalas*
08.07.2023 14:42:27 | šerý
Moc pravdivá a příjemná na to, aby se tomu nedalo říct umění!
08.07.2023 14:23:08 | Žluťák
krásně napsáno, jako vždy...
08.07.2023 13:38:53 | stormeater