Anotace: ;:())
Ahoj Dejvisi, já už jsem tě komentoval teď dvakrát, tak už nebudu, aby to nevypadalo, že se vlísávám, když se vlísávám. No a zase jsou tam Novosti a teda nejen ke zlosti. A ignorovav svůj řiťozkum, tvrdim, je to počtení.
17.08.2023 07:42:58 | Matahaja
Titul k depresi a koncem odsouzeni. Tedy za mě, jako čtenáři, extra náročná poezie. Dáls mě zabrat!*
18.07.2023 12:28:58 | šerý
Vždycky je naděje, Bůh pomůže a zahřeje. Objímám v přátelské pokoře.
Dílo emotivně silné. Děkuji za možnost čtení.
18.07.2023 11:07:56 | mkinka