Voda plyne rychle jako čas
Voda plyne rychle jako čas,
zpívej, nenech umlčet svůj hlas.
Nesmíš se bát vystoupit,
nenechat se potopit.
Než se naděješ, zestárneš,
jako pes zařveš.
Až zjistíš, co jsi zmeškal,
budeš blbec, co smysl života postrádal.
Žij dnes, jakoby nebylo zítřka,
zastavit tě nesmí ani bouřka.
Slunce vždy po bouřce opět vyjde,
snaž se víc, pokud to nejde...
Přečteno 142x
Tipy 11
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Marten, Psavec, šerý, jenommarie, BArBArKO, IronDodo, Marry31, Anfádis, zde.neck, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)