A ani v lásce nejsme celí
Jsme celí snad jen v dětské dlani
A v srdci ještě místo pro pár bot
Protančených nocí zítřka
A zvlhlých ranní křehkou láskou
K světu sotva prohnilému krásou
Oděni do mlžné skývy chleba
Lámajíce den
Oživlý květ zelení nezavoní
Jen životem
Po míze slzí odevzdaných bojů
Tlukoucí srdce červeň roní
A zavírá se jako květ
I ve svém otevření
A bílé tělo v rozkvétání
Již samo sebou neosamí
Neopadá v náruč každý den
Své plátky nerozsévá do nebe
Těch dávno odloučených stonků
A ani v lásce nejsme celí víc
Než křísne den svým mžikem
Přečteno 171x
Tipy 15
Poslední tipující: Anfádis, Jan Kacíř, Jiří I.Zahradník, šerý, Psavec, RadekČ, IronDodo, zde.neck, Kaňka, BArBArKO, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)