Potají
A srdce nepromluví
A nezakřičí pták
Kdes za temnou vodou
V níž smáčím klíny hvězd
Sama z nich rozjitřená snad
Tam nepadám Ti do náručí
By ten tlukot rozsmutněl se v šero
A křik blýskl oknem na dvakrát
Tam světlem pukám
V splývání Tvého stínu
Kde rychle dýchám
Než život setnu
Mých lásek sedm hlav má
A všechny
Všechny
Tvoji tvář
Přečteno 108x
Tipy 23
Poslední tipující: Fialový metal, Kaňka, narra peregrini, Jan Kacíř, Sonador, Jiří I.Zahradník, IronDodo, cappuccinogirl, kudlankaW, mkinka, ...
Komentáře (16)
Komentujících (7)