Smutek v duši
Na břehu řeky sedím,
V duši usadil se splín.
Na hladinu hledím,
Po dni prohání se lín.
Ve dne jako zrcadlo,
V noci temná.
A mě takhle připadlo,
Že je tajemná.
Svět kolem nás je krutý
A lidi falešní.
Vrba smáčí si svoje pruty
V řece při dešti.
Tiše plyne, nevnímá čas,
Je tu s námi napořád.
V očích jí pohasíná jas,
Neb život ztratil řád.
Přečteno 119x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, RadekČ, IronDodo, Bufik, Fialový metal, Psavec, Misha
Komentáře (0)