S úhledně stočenými ocásky
Poslušně lehají si otázky
Co nikdy se nahlas neptají
Jen zdánlivě v klidu číhají
Na rodící se
Chtíče zvědavosti
Jaká strašidla
Tvá hlava hostí
Otázky mrskají ocásky.
Stěží pokoj nám dají
Stále si s námi jen hrají ;)
Pěkně napsáno :-)
28.08.2023 14:22:01 | kozorožka
Velmi zajímavé a těch strašidel v mé hlavě je! :D
Vladěnko, kouzelně se měj a posílám ***
28.08.2023 08:47:06 | Ondra
Hostů hodně
Sudů málo
Máme skoro vyprodáno
A chtíče zvědavosti
Si nedají pokoj.
28.08.2023 08:29:19 | Fialový metal