Anotace: *
Bez dechu ve vlnách nořit se, nedýchat, povstávat... I přes palubu je potřeba skočit a nevidět dno... a třeba i v sítích rozkvete paměť a vzpomínka na svobodu...
Proplouvám básní též, děkuji :)*
29.08.2023 13:04:05 | Ophelia81
Bolestně vzletná, krásná, Dejvisi
Co na nás shůry shlíží
A co z neznámých míst se blíží
Když lapen zemskou tíží
S nadějí vzhůru člověk vzhlíží
29.08.2023 11:50:40 | kozorožka
Hluboké jako vesmír ve všech odstínech. Další z Tvých nekonečně krásných děl v detailu i hloubce. Hodně metafor vhání abstrakci, která sem pasuje a vlny pocitů se mísí, že čtenář sedí a poslouchá se zatajeným dechem.
Chválím jako další Tvou silnou i působivou báseň.
29.08.2023 11:25:39 | mkinka