Múza
Nemluvím s básníky zaživa, šeptla
A kraje úst si očistila lihem
Ženy, když svlékají slova,
jako by rodily čas...
Ale to je interpretace! -
A otřela můj dech do šíře sukní
Ale včera, nebo snad v zítřejší knize,
jsem zkoušela, kolik minut kvete odevzdání
Čtvrt hvězdy na přes rok, hádám
Právě naopak... Ale ženy prý neumí počítat,
ačkoli mají pohyblivou esenci -
Jenže to je jen hypotéza...
Slyšíte tu strašlivou padající skvrnu
z mého zápěstí? -
Nebolí Vás to?
- Jen kdysi, na straně třicet sedm
Ale ještě neotáčejte
Umíte tisknout čerň slova?
Ale bez rukavic prosím
A trochu plačte
Abych Vám věřila
Přečteno 288x
Tipy 39
Poslední tipující: danielsoft, Špáďa, Sonador, Jiří I.Zahradník, vrbák, Iva Husárková, Stanislav32, narra peregrini, Anfádis, o3_gambit, ...
Komentáře (27)
Komentujících (13)