V závojích

V závojích

Anotace: *

Rozvázal jsem snění
a nepochopil
co tu mám ještě dělat
byla to noční můra
můrovitá
co mi zašeptala v urně
že asi spolknu svůj jazyk
když jsem pozřel jed na krysy
ale proč bych sebevraždil zatrpklost
chci existovat
a čehosi všimnout
vypadá to na chaos předsudku
to je v dalším listě smrti
vždyť už dávno pod drnem
obracím žně
a zdatně tuneluji krtkospavce
ukřivděn vichrem lkajíc.


To ta lebka v ruce
křičí lysý host
a za moře mrtvol
nicotná si to přála
povýšeně moc
v žalu a trestu za chorost
se tím užírám dost.


Po časů černé magie
bylo ublíženo mým básníkům
a létavic holubiček
v závojích přátelských nadvlád
při mne stůjte
srdcem
kazu
děl.
Autor Dejvis, 02.09.2023
Přečteno 111x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Iva Husárková, Ondra, Stanislav32, jenommarie, Ophelia81, Kaňka, RadekČ, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Filozofie plná smutku a přeji hodně naděje. Ty jsi ji zasloužíš.

11.09.2023 11:12:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí