Anotace: **
probouzím se divoce,
tuším,jsem realitou snad?
Srdce buší,
nechám si jen zdát,
jestli není život sen,
Můj sen, aby básně pomáhaly lidem. Tak se snažím tvořit a překládat své výtvory.
04.09.2023 19:17:51 | mkinka