Anotace: **
slyšet jen řeka a chladný vítr z dálek,
života nádech v udolí čeká,
až se slunce stane ránem,
... pěkné, jako pohlazení Tvými slovy :)
08.09.2023 17:30:53 | narra peregrini
a kočka vypřede svoji píseň v zrncích něhy. Ach, kámo, milovaný.
07.09.2023 11:36:01 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?