Anotace: :)
Stárnutí
Strašně to letí,
ale nejvíc stárnou děti.
Rady
Babičky nám radí:
važte si svého mládí!
Kapka
Jsem jenom kapka v moři
co pod hladinu se noří
až spočine někde u dna
aby všem byla putna.
Kniha
Mít po ruce dobrou knihu
je lepší, než mít něco k jídlu
výsledek se dostaví
že vejdu se furt do gatí.
...zdravá kniha mouder je lepší než nezdravý jídlo...;-)duchovní krmě do mě...
11.09.2023 18:41:58 | Marten
Nejlepší moudra jsou ze života. Na ty se nedá říct "kriticky" ani popel. :-)
11.09.2023 12:51:22 | Lighter
Paráda, první a poslední pro mne top...ale u tý knihy... jo kdyby to tak u mně fungovalo... jenže já k tý knize, většinou chroupám voříšky...nebo něco :-)
11.09.2023 09:17:35 | cappuccinogirl
To asi všichni a pak to vypadá jak to vypadá. Ale někdo je stále jako laňka.
11.09.2023 10:25:48 | Ďábel sám