Anotace: **
Otvírám oči a přitom sním,
když stín překročil svoji malost,
vnímám tu radost bytostní,
Při pohledu na noc,
Ta čárka na konci je proto, že bude ještě , ještě pokračování nebo nechtíc? Jinak moc pěkná miniaturka.
13.09.2023 13:25:28 | CULIKATÁ
Nechám tak. Přiště si dám větší práci :))
13.09.2023 13:40:37 | M89
a ten stín vzňal poupě potěchy. Byl rádcem a dával náměty.
13.09.2023 11:35:01 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?