Zří srdce
Zří srdce
vře mít
tě pupení
do porostů
kapradí
k ovonění
prsů
třpytu
jež prosakují vším
co jsi v snoubení
mi ustlala
v závěje snění
Orionu
kolonád
a oběžných koloběhů
ztělesněných nebes.
Jímám tyto záběry
splašených koní
z hvězdné lásko
něhy
sladké
hvězd
vířící
v záření
a milujíc
ty potoky očí
pastelu modrých
shůr
milujíc
ach
čí to je
když tlučeš ze shora
čtvery okrasné
smysly gerber
z tvých kudrných ohnisek
asi blouzním vězením
prosby
šílené z mříží kovu
volám nevyřčené
rozechvění
než polknu andělíčky
za tvé slávy zjevení
umírám tak
na mramoru
chladu
nerad.
Přečteno 140x
Tipy 24
Poslední tipující: IronDodo, kozorožka, Anfádis, Kan, Kaňka, Stanislav32, RadekČ, Ophelia81, CULIKATÁ, Psavec, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)