Ropucha škodolibá
Nenávist
zasviněná v tratolišti
a krvelačná duše
usoužila kalnou noc
ke strávení jejich nečistot
netopýří lásky
ve vykousnutém hrdle
kde čas klátil je
a nakonec sežrali
se navzájem
bylo jim dravě do chuti
těm nelidským zrůdičkám
odpudivého úšklebku.
Pane na nebi
ty to vidíš
tyto chorobná štkaní
lesa sebevrahů
nikdo živ
ani slepýš pod kamenem
pouhý vítr
sem tam duje
oni se tam zapškle dusí
svou zatuchlinou vzdechliny
a právem rohatého vyslance
čpějí do mračen kazy
ovdovělé.
Z podsvětí Hádes
pění z tlamy
břity běsů
a vyvolává je
k stanování
v močálech zapovězení
cha
chóóó
cha-cháá
ropucha škodolibá
jim na kost
škřehotá
vřavý.
Přečteno 114x
Tipy 16
Poslední tipující: Koala, narra peregrini, Anfádis, Ophelia81, Psavec, šerý, Ondra, mkinka
Komentáře (9)
Komentujících (6)