Srdce lásky plné.
Srdcem psáti nové odstavce.
Kniha pro ty zarmoucené,
co zevnitř otáčí se.
Srdce horoucí touhou
jako prstýnek na rozpáleném listí.
Láskou neopětovanou,
srdce nenávisti.
Srdce rozštěpené.
Srdce pro ženu.
Srdce utrápené.
Srdce k ničemu.
Není přece srdce k ničemu, vždy ho můžeš někomu dát, toho koho máš rád. ST.
10.03.2024 19:27:35 | Paulín