Anotace: **
jakou cestou jít,
jaké jídlo jíst,
jakou vodu pít,
jaký život žít,
jakou měrou snít,
kolik času bdít,
jaké cíle mít,
kolik lásky chtít,
ať srdce mluví nahlas,
ať odstraněn je balast,
ať krásná má vlast,
všechno je to na nás,
Krásně se zamýšlíš...a otázek, které si člověk občas pokládá...těch je tolik... krásně jsi alespoň pár jich objevil pro modrou zeď :-)
A všechno je to na nás... přesně tak... tím nejpravdivějším jsi zakončil...
19.09.2023 14:51:36 | cappuccinogirl
Otázky, které si každý den pokládám...
"ať krásná má vlast", ach - ano, souzním. Je to na nás.
Hezké :-)
19.09.2023 14:44:47 | Venuše nad ránem