Anotace: :(
Jsem zrcadlem
do kterého se nechci dívat
jsem divadlem
kde s kulisami musím splývat.
Jsem a nebo nejsem?
Realita, nebo jen sen?
Jsem skořápka životů
které se klubou jedovým zubem
uzávěr hlavniho kohoutu
před otravou svítiplynem.
A co bude zítra?
Zas jen stereotyp jitra.
Hodně oslovující... co kdybys ale aspoň trochu víc věřil svejm zítřkům???
20.09.2023 10:02:28 | cappuccinogirl