- Co je to štěstí -
štěstí jen muška zlatá
štěstí jen muška zlatá
nebo naše Zeměkoule kulatá?
štěstí je nevyspitalené
štěstí je nepolapitelné
štěstí může smůla střídat
něco o tom napovídat
štěstí říčka náhod je
štěstí i kapka rosy roztaje
co je to štěstí?
nikdo neví nepoví
- štěstí samo odpoví -
Akras