Anotace: **
kam vane vítr plný pocitů,
očekávaná je vůně vzdálená,
možná nechápeš proč jsi tu,
proč v srdci lásku stále máš,
Pěkné, citlivé i jemné
22.09.2023 17:39:34 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?