Anotace: * *
Krásné vznícení, věru! ;)*
Shoří, čím zahořel? V příští dočasnosti?...
24.09.2023 13:35:15 | Ophelia81
Láska po tisící... a každému svým pohledem. Životní fenomén, tolik nám podoben*
24.09.2023 13:11:58 | šerý
Do virtuálního světa si poslal nádhernou básničku. Je poseta láskou od zárodku obratů metafor sblížení i nadpřirozené krásy. Je velice čtivá, mluví hlasem čisté lásky jako pramen té nejlepší písně.
Pohladila a krásně se četla.
Děkuji za možnost čtení, podělení i cítit tu krásu z barev Tvého obrazu řádkového štěstí, co předáváš a to se mi moc líbí.
Mám z Tebe radost a přeji krásný den s milou a hřejivou poezií.
24.09.2023 11:42:00 | mkinka