Anotace: *
prsty klarinetní ve mně budí představu pěkných divočin...povedená
26.09.2023 13:13:06 | stormeater
Je to celé jako obraz velikého formátu, co usrkávám a pomalu čtu. Metafory, láska, barvy i zauzlení i fasády sametu.
Líbí se mi na textu emotivnost, která je přímou úměrou vitráži pocitů i vjemů.
Prožité, silné i lidské řádky.
Děkuji za možnost čtení Tvého nadčasového textu a promítnutí tahů Plejád do řádků. Těším se na další Tvé básně. Jsou pestré a živé v prostranství pro čtenáře.
26.09.2023 13:03:51 | mkinka