Anotace: *
Krásné. Baletní pavouk v sítích rosy mě dostal ;-). Baletní pavouky mám moc ráda. Ne ty bramborovité ropušní, ale ty co gracilně tančí v sítích. Nerada je plaším. Když se chvějí strachy, mám potřebu je uklidnit :)
30.09.2023 21:27:14 | kozorožka
opět skvělá... díky za inspiraci ;)
30.09.2023 13:49:01 | stormeater
A jsou-li netvory i láskovice, kdo vítá je? Tolik inspirující obraznosti, děkuji *
30.09.2023 13:45:56 | Ophelia81
Báseň emocionálně obrazná a plná proudícího citu a mezi řádky plná něhy i vášně.pouzivas metafory zdařilé a to dělá báseň emocionálně nádhernou.opet emoce vroubená silným citem v basni a tvé podání je velkolepé.
30.09.2023 12:53:06 | mkinka