Venušina nahost
Aorta pukla
ve struně nádvoří
láskytně
pod ňadrem nebes
povstání
zaskočeně
ač skonala
vědělo se
že milovat je
jako dobýt blesky prchlivé
v tom dešti bájných korouhev
jež žádají o dlaň
aby z ní vyzobaly éthery mlhovin
kterou Apollón přijme
za proroky slunce
žárů
z nichž vyraší milenci modliteb
do světlic zatajených šperkovnic
je-li jim souznění zdáno
spektrem jejich paží hvězdic
co zohýbají
ze záclon pověstné hladiny
bude vřít na klíč rájům
k utišení smečky vlků
Venušina nahost
jímž uchvátí bázlivou tmu
a zavášní vesmír
nestydatou polohou všeteční
kam promísí bezesnou krev
za sny ostení vším
je-li přáno vyhovět
šípem Amora
v sexu zpronevěřile
otráveným
sem tam
se pozvracet
k zvrácení.
Přečteno 144x
Tipy 25
Poslední tipující: janet_desp, Fialový metal, Bufik, Psavec, Misha, IronDodo, Kaňka, Ophelia81, narra peregrini, RadekČ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)